De dexter group is door de jaren heen uitgegroeid tot een groep van vooraanstaande gereedschapmakers waarvan het hoofdkantoor in Doetinchem staat. De naam dexter betekent in het Latijn “(vak)kundig gemaakt” en vanaf het prille begin in 1964 is vakkundigheid altijd de basis gebleven van de dexter group.

De filosofie van de dexter group is het creëren van een flexibel netwerk van technologisch hoogwaardige en gespecialiseerde gereedschapmakers. Voor (potentiële) klanten biedt de dexter group op deze manier een one-stop shop waar aan de klantspecifieke wensen en vereisten met betrekking tot vele soorten gereedschappen en matrijzen kan worden voldaan. Dit alles op een zeer kosteneffectieve wijze en met een uitgebreide service.

Op dit moment bestaat de dexter group uit de volgende bedrijven:

dexter Mould Technology

dexter Mould Technology is gespecialiseerd in de engineering, fabricage en installatie van hoogwaardige thermoformmatrijzen. De matrijzen worden wereldwijd verkocht aan voornamelijk klanten in de verpakkingsindustrie.

Coremans

Coremans is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en vervaardigen van ISBM-blaasmatrijzen, spuitgiet matrijzen en hoogwaardige machine-componenten

Ten Vaarwerk

Ten Vaarwerk is gespecialiseerd in de vervaardiging van matrijzen en hoognauwkeurige gereedschappen voor de halfgeleiderindustrie en micro-elektronica industrie.

Formital

Formital is gespecialiseerd in het ontwerpen van dunwandige kunststofverpakkingen

dexter Production Facility

dexter Production Facility maakt onderdelen van aluminium, staal en kunststoffen voor thermoformmatrijzen.

Asia Office Taipei

Om onze klanten in Azië snel en kundig van dienst te kunnen zijn is er vanuit ons kantoor in Taipei directe ondersteuning voor de Aziatische markt.

Sinds enkele jaren werken we continue samen met onze Aziatische klanten en zien ons matrijzenaandeel in deze markt gestaag groeien.

Om onze service en reactiesnelheid verder te verhogen is er per 1 januari 2016 vanuit dexter Asia naast het al aanwezige verkoop contact (Mr. SeanLee) technische ondersteuning voor de Aziatische markt. Gedegen kennis van matrijzen, thermoformen en thermoformmachines helpen u om het maximale uit uw thermoformproductiemiddelen te halen.